Om Lomma Träningscenter

Lomma Träningscenter är dels en ideell förening som du automatiskt blir medlem i då du betalar träningsavgift. Lomma Träningscenter ideell förening (802418-3942) äger Lomma Träningscenter AB till 99% (organisationsnummer 556906-5328). Lomma Träningscenter AB bedriver själva verksamheten, dvs tar in träningsavgifter, betalar hyra och städning m.m. för lokalen. Har Du synpunkter på verksamheten ska du alltså utöva din rösträtt på årsmöte i Lomma Träningscenter ideell förening eller till dess styrelseledamöter. Stadgar för föreningen finner du här.

Du når Lomma Träningscenter via mejl info@lommatc.se alternativt genom att kontakta någon i styrelsen. Styrelseledamöterna kan ofta ses i träningslokalen till vilka du gärna kan framföra åsikter! Den, jämfört med liknande verksamheter, mycket låga träningsavgiften kan endast upprätthållas genom att styrelsen och andra arbetar helt ideellt, vilket också innebär att du måste ha förståelse för att alla ärenden inte alltid kan behandlas omedelbart. Vidare finns inte instruktörer i träningslokalen eller någon bemannad reception. 

Du blir medlem och köper träningstid på denna sajt, www.lommatc.se, är det problem löser vi detta på expeditionstiden måndagar kl 18-19. Du beställer på medlemsanmälan, betalar den faktura som du erhåller i retur och ett par dagar senare via Postnord får den tag som ger dig tillträde till träningslokalen eller, om du redan har en tag, aktiveras denna inom ett par dagar. Du kan också efter betalning hämta ut taggen på expeditionstiden (måndag 18-19). Systemet med tag innebär att det inte behövs personal utan var och en som har giltig tag kommer själv in i träningslokalen.

Bankgiro till Lomma Träningscenter AB är 5893-7863 men du måste ha ett OCR-nummer för att kunna betala och det får du med den faktura som följer med att du beställt medlemsskap/träningstid.

Träningslokalen finns på adressen Industrigatan 9, Lomma:


Visa större karta

Styrelse för Lomma Träningscenter

Ordförande Rickard Blomberg
Sekreterare Åsa Anderberg
Kassör Jan Larsson
Ledamot Waldemar Larsson
Ledamot Alf Tärnklint
Ledamot Håkan Håkansson
Ledamot Anna Olofsson