Medlemsfrågor

Lomma Träningscenter finns i ändamålsenliga lokaler och har bra utrustning. Vi vill hålla ett lågt pris, dagens pris är mindre än hälften än vad som är vanligt på marknaden.

Det uppnår vi genom

  • Ideell förening, många arbetar helt gratis för oss
  • Normalt ingen personal på plats. Som medlem har du en s.k. tag ("nyckel"), men vilken du kommer in i lokalen
  • Vi har inga fasta instruktörer utan hjälper varandra med tips och råd

Pris (gäller för 2024), i priset ingår medlemsavgiften
Födelseår 2006 eller tidigare -2 600 kr/helår
Födelseår 2007 eller senare - förening vi samarbetar med 1 750 kr/helår
Pensionär (född 1958 eller tidigare) 1 750 kr/helår
Ungdom född 2007 eller senare) 1 750 kr/år
Student som kan uppvisa studentlegitimation: 1 950 kr/år

Öppettider

Gymmet håller öppet (dvs du kommer in med din tag):

Alla dagar 04.00 - 24.00

Måndagar försöker vi hålla expeditionstid klockan 18-19

Cyklar parkeras alldeles vid ingången mitt på byggnaden. Bilar parkeras inne på gården i mån av plats (ganska många platser), efter 17.00 är det även ok att parkera på andra sidan gatan på Däckmasters parkering.

Vi tillämpar en fri prövovecka, dvs du kan anmäla dig och kan träna helt fritt under en vecka efter det att du fått tag (nyckel). Att släppa in en icke medlem t.ex. med hänvisning till att det är en prov-vecka är däremot självklart inte ok. Sådant uppförande kallas snyltning och legalt framgår påföljden i 9 kap. andra stycket 2 § Brottsbalken (BrB). I korthet agerar vi enligt följande (beror självklart på omständigheterna i fallet totalt sett): den som släpper in icke medlem stängs av som medlem och kan inte återkräva träningsavgift. Den som snyltar påförs en avgift om 1 500 kr samt polisanmäls.

GDPR, vi hanterar personuppgifter i enlighet med EUs dataskyddsförordning (General Data Protection Regulation – GDPR), vilket i korthet innebär att vi inte samlar mer personuppgifter än nödvändigt. De uppgifter som samlas är det som du som medlem själv fyller i vid anmälan, vi lagrar numret på den tag du har och vi noterar gjorda betalningar.